SIS92producciones acaba de finalitzar el rodatge del curtmetratge "SENSE AIRE" d'Albert Miró

El Diumenge 4 d'agost, l'equip de SIS92producciones va finalitzar el rodatge del seu darrer curtmetrage de ficció que portarà per títol "SENSE AIRE", basat en un guió original d'Albert Miró, que també s'ha encarregat de la direcció i de la fotografia. El muntatge definitiu de "SENSE AIRE" estarà disponible a l'octubre.

El repartiment el formen el nostre amic i company Bruno Ferrer, l'actriu pratenca Maria Donoso i els actors Abraham García i Martín Serna, que han treballat diverses vegades en projectes de la nostra productora.

"SENSE AIRE" és un thriller distòpic amb elements dramàtics que narra el procès d'adaptació d'un grup de persones a una nova realitat social, en un moment en que el món occidental es troba en plena decadència...

A continuació us deixem un primer cartell (no oficial), la fitxa tècnica completa i algunes imatges del rodatge.

El Domingo 4 de agosto, el equipo de SIS92producciones finalizó el rodaje de su último cortometraje de ficción que llevará por título "SIN AIRE", basado en un guión original de Albert Miró, que también se ha encargado de la dirección y de la fotografía. El montaje definitivo de "SIN AIRE" estará disponible en octubre.

El reparto lo forman nuestro amigo y compañero Bruno Ferrer, la actriz pratense María Donoso y los actores Abraham García y Martín Serna, que han trabajado varias veces en proyectos de nuestra productora.

"SIN AIRE" es un thriller distópico con elementos dramáticos que narra el proceso de adaptación de un grupo de personas a una nueva realidad social, en un momento en que el mundo occidental se encuentra en plena decadencia ...

A continuación os dejamos un primer cartel (no oficial), la ficha técnica completa y algunas imágenes del rodaje.FITXA TÈCNICA "SENSE AIRE"

Guió, fotografia i direcció #Albert Miró
Supervisió del guió, aj.de direcció, producció i script #Joan Fenoy
Ajudant de producció #Bruno Ferrer
Efectes digitals #Francisco Silva
Supervisió de dramatúrgia #Jordi Pastor
So directe #Enric Nolla
Maquillatge #Itsaso Hernantes
Making of #Marina Ammar

Actors
Bruno #Bruno Ferrer 
Maria #Maria Donoso
Abraham #Abraham García
Martín #Martín Serna


Amb la participació de:
Veí mort i home amb cotxe avariat 1 #Enric Nolla
Home amb cotxe avariat 2 #Jordi Pastor
Bruno nen #Iván López
Germana Bruno #Mariona Miró
Mare Bruno #Celia Montilla
Pare Bruno #Joan Fenoy

Filla Bruno i Maria #Erika Fenoy


                                       


No hay comentarios:


©1992 - 2012 sis92producciones / Jordi Pastor / Albert Miró

sis92producciones@hotmail.com